Hjemmeside og markedsføring for håndværkere | Maguru

Hjemmeside

Din hjemmeside skal frem for alt skabe tillid og overbevise kunden om, at du er den rigtige til at løse opgaven. Vi har skaffet flere end 300.000 telefonopkald til håndværkere med vores hjemmesider. Derfor ved vi nøjagtigt hvad der skal til for at forvandle besøgende til kunder.

Ser godt ud på alle skærme

Du får en hjemmeside i responsivt design. Det vil sige, at designet automatisk tilpasser sig størrelsen på din kundes skærm.

Så virker din hjemmeside optimalt, uanset om din kunde finder din hjemmeside fra en computer, tablet eller mobiltelefon.

Opkaldsknap på mobil

Har du kunden i røret, er det lettere at lukke en aftale. Derfor har vi gjort det endnu nemmere for potentielle kunder at ringe til dig.

En effektiv metode er en tydelig opkaldsknap, når kunderne besøger din side fra en mobiltelefon. Sådan én har vi selvfølgelig lavet, så det er nemt for kunderne at ringe til dig.

Baseret på gennemtestede skabeloner

Med opkaldssporing har vi adgang til data fra millioner af besøgende og hundredtusindvis af telefonopkald. De data bruger vi til at optimere vores skabeloner.

Skabelonerne betyder, at du får en prisstærk hjemmeside, der klarer opgaven med at gøre besøgende til kunder optimalt.

Hvad betyder det for mig?

Du får en hjemmeside, der er både bedre og billigere. Bedre fordi konverteringen fra besøgende til kunde er højere, og billigere fordi det er mere effektivt at bygge hjemmesider baseret på gennemtestede skabeloner.

.. der kommer igen

Glade kunder kommer igen. Det ved du.

Nu gør vi det nemt for dig at give fantastiske kundeoplevelser. Så du får flere stamkunder, der kommer igen. Dét er nemlig godt for din forretning.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der med min hjemmeside hvis jeg opsiger mit abonnement?

Vi arbejder ud fra det princip, at alt er dit. I forhold til hjemmesiden betyder det, at du kan få alle ‘byggeklodserne’ med dig i form af tekst, billeder, design mv. Du kan desværre ikke flytte selve hjemmesiden, da den er lavet på vores skabeloner. Du har dog mulighed for at få lavet en specialdesignet hjemmeside hos os, hvilket godt kan flyttes senere. Kontakt os for dette.

Kan jeg selv lave ændringer til hjemmesiden?

Ja. Det er muligt at lave basale ændringer til teksterne på hjemmesiden. Men det koster ikke noget at få os til at gøre det, og det er en meget bedre løsning for dig. Årsagen er, at der ligger mange overvejelser bag vores valg af design og tekster. Teksterne skal appellere til brugeren, så han får lyst til at ringe til dig. Men teksterne skal også appellere til Google, så du kan blive fundet på de søgeord der er relevante for dig. I kraft af vores opkaldssporing bliver vi målt på hvor mange kunder du får. Derfor tilbyder vi at foretage ændringerne for dig, så vi sikrer at din hjemmeside altid er optimeret. Du skal bare sende en mail på support@maguru.dk, så klarer vi resten.

Kan jeg få et unikt design selvom hjemmesiden er bygget på en skabelon?

Ja. Vi har mange forskellige skabeloner som hver især kan tilpasses på mange forskellige parametre. Men hvis du vil have dit helt eget design implementeret ned til mindste detalje, så skal du have fat i et webbureau. Du skal blot være klar over, at der er en afvejning forbundet med det. Du får dit design nøjagtig som du (eller designeren) vil have det. Men det kommer til at koste væsentligt mere, og din nye hjemmeside vil formentlig være dårligere til at konvertere besøgende til kunder. Det skyldes, at du formentlig hverken har tid eller besøgende nok til at teste dig frem til en optimal konvertering på din unikke hjemmeside.

Få en snak

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi op til en uforpligtende snak.

    *

    *

    *