SamarbejdspartnereFå mere ud af din online markedsføring med Maguru og vores partnere.

Integrationer

Ved at integrere Maguru med dit regnskabsprogram eller dit system til ordrestyring, får du let og hurtig adgang til alle dine kontakters kontaktinformationer og fakturaer, direkte i Maguru. Du kan derfor lynhurtigt identificere om dem som ringer er en ny eller eksisterende kunde.

Ligeledes kan du som noget helt unikt se i kroner og øre, hvor meget du tjener på de kunder, du får gennem din hjemmeside og din online markedsføring.

Ordrestyring er et cloudbaseret timesagsstyringsprogram til håndværkere. Med Ordrestyring kan du bl.a. oprette tilbud, fakturaer, holde styr på timer og materialer og knytte skemaer, fotos og tegninger til ordren.

Minuba er online ordre- og sagsstyring til både mindre og større håndværksvirksomheder. Med integration og dokumentation af hele arbejdsprocessen fra den første kundekontakt til evaluering af den færdige opgave.

e-conomic er Nordens suverænt mest succesfulde, online regnskabsprogram med over 100.000 kunder. Fakturering, moms og bogføring klares let i e-conomic – og programmet taler perfekt sammen med Maguru.

Billy er et regnskabsprogram til freelancere, håndværkere, selvstændige og andre mindre virksomheder. Gem kvitteringer med mobilen, send fakturaer og afregn moms med ét klik.

Dinero er et online regnskabsprogram, der er som skræddersyet til iværksættere og små virksomheder. Dinero er det eneste regnskabsprogram med automatisk bogføring, hvilket er med til at sikre dig mod at skulle bøvle med komplicerede regnskabsregler eller bruge dine hårdt tjente penge på revisorhonorarer.

Øvrige partnere

Pronto Callcenter sørger for at din telefon altid bliver besvaret også når du ikke selv kan. Vi svarer med dit firmanavn og giver dig herefter besked på sms eller mail. Altid 14 dages gratis og uforpligtende prøveperiode.