Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os hvis du har spørgsmål

1. Ejeroplysninger
Maguru A/S
CVR-nr. 35848797
Lersø Parkallé 107
2100 København Ø

Telefon: (+45) 89 88 33 99
E-mail: support@maguru.dk

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Formål med cookies på vores website
Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.Målretning af annoncering.

4. Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

5. Annoncenetværk
Websitet anvender følgende annoncenetværk:
Google AdWords
Facebook Ads

6. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb, anvendelse eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles bl.a. oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Ved download eller anvendelse af materiale hvor du skal angive dine personoplysninger accepterer du samtidig, at Maguru må sende dig marketingrelaterede e-mails samt kontakte dig pr. telefon. Vi sender bl.a. relevante opdateringer omkring vores produkt samt materiale vedrørende tilbud og arrangementer.

6.1. Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Maguru A/S, skal du rette henvendelse på support@maguru.dk eller telefon (+45) 89 88 33 99. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

6.2. Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. 

7. Brug af Intercom Services
Vi bruger tredjeparts analyseværktøjer til at hjælpe med at forstå din brug af vores tjenester.
Helt konkret videregiver vi en begrænset mængde information (f.eks. din e-mail adresse og dato for tilmelding) til Intercom, Inc. (“Intercom”) samt benytter Intercom til at indsamle data til analyseformål, når du besøger vores hjemmeside eller bruger vores produkt. Intercom analyserer din brug af vores hjemmeside og/eller produkt og sporer vores interaktion, således at vi kan forbedre vores service til dig. Vi kan også bruge Intercom som et kommunikationsmedie - enten via e-mail eller via meddelelser i vores produkt(er).

Som en del af vores serviceaftaler indsamler Intercom offentlig tilgængelig kontakt- og social information (e-mail adresse, køn, firma, jobtitel, fotos, webadresser, sociale netværk samt fysiske adresser) relateret til dig for at forbedre din brugeroplevelse. For mere information omkring Intercom’s privatlivspraksis, besøg venligst Intercom's privatlivspolitik. Intercom’s tjenester styres af Intercom’s vilkår for brug, som findes på denne side. Hvis du ønsker at fravælge at have disse oplysninger indsamlet af eller indsendt til Intercom, bedes du kontakte os.

Sidst opdateret: 2. oktober 2018